Skip to content

Nyheter & arrangementer

Oneflow åpner kontor i Norge

Oneflow åpner kontor i Norge

STOCKHOLM, 27 Mars 2019 – Bare en måned etter ekspansjonen til Danmark annonserte Oneflow i dag at selskapet har åpnet kontor i Oslo. Andreas Sontum Våreid, som leder det norske teamet, har 10 års salgs- og ledelseserfaring fra blant annet oppstart av et internasjonalt SaaS-selskap i Norge.

“Oneflow har gjort stor suksess i Sverige. Min jobb som Country Manager blir nå å gjøre en tilsvarende reise i Norge. Oneflow er mer enn bare e-signering. Oneflow forandrer måten selskaper jobber med avtaler på, fundamentalt sett. Vår ambisjon er å sette en ny standard på det norske markedet. Våre kunder frigjør mye tid i sine daglige gjøremål, og oppnår bedre resultater i form av blant annet høyere hit-rate i salget. Oneflow representerer en ny epoke innen digital avtalehåndtering”, sier Andreas. Med bakgrunn innen psykoterapi og coaching er det å bygge en sterk teamkultur en særlig givende del av reisen for Andreas.

Oneflow er ikke fremmed for Norge. Selskapet ble grunnlagt i 2013 av nordmannen og seriegründeren Anders Hamnes som har vært bosatt i Sverige de siste ti årene. Oneflow sitt hovedkontor ligger i Stockholm og har for bare noen uker siden åpnet sitt danske kontor i København.

Oneflow har solgt mot Norge fra Sverige i noen år og har kunder som blant annet butikkjeden Coop og Eidsiva Bredbånd. Andreas forsikrer at innsatsen mot det norske markedet kommer til å øke vesentlig nå som selskapet har fått et team på lokal jord.

Robin Stødle Mikalsen, Head of Sales hos Eidsiva Bredbånd, utdyper: “Oneflow er enkelt og intuitivt. Vi setter spesielt pris på malgenereringsfunksjonen på dokumenter, da det gir oss kontroll over alle maler og muligheten til å tilpasse våre kontrakter. Selgerne har opplevd økt produktivitet i det daglige arbeidet og færre feil på grunn av kontrollen vi har på kontraktsmaler. “

Det er mange lokale og globale e-signaturaktører i Norge. Markedet for e-kontrakter, den nye generasjonen av e-signaturverktøy, er imidlertid nytt og foreløpig ganske urørt.

Oneflow tilbyr et 100% nettbasert e-kontraktsverktøy som gjør det mulig for bedrifter i alle størrelser å automatisere hele avtaleprosessen i ett og samme verktøy. Det er anerkjent som “den nye generasjonen av e-signaturverktøy” fordi – i tillegg til signeringen selv – automatiserer det også prosessene før og etter selve signeringen. Eksempler på slike prosesser kan være automatisk mal og dokumentgenerering, livssyklushåndtering og GDPR-kompatibelt elektronisk arkiv.

“Norden er ledende i bruken av ny teknologi, og verden ser på oss. Selv om jeg har bodd utenlands i mange år, så er mitt hjerte fremdeles norsk, og det er med en blanding av glede og ydmykhet at vi nå tar Oneflow “hjem” til Norge”, sier

Anders Hamnes, CEO og gründer av Oneflow.

Les mer om digitale kontrakter her eller kontakt oss her.

Spør oss om hva som helst om digitale kontrakter

Vil du vite mer om digitale kontrakter eller fremtidens kontraktshåndtering? Vi vil gjerne høre fra deg.

Next:

Oneflow for Teamtailor - gjør kandidater til kollegaer

Relaterte artikler

Salg

Bygg en strategi for kundeopplevelser som skaper vekst

Elektroniske signaturer

Oneflow: Maksimering av elektroniske signaturer i Salesforce

Elektroniske signaturer

AI er den nye fremtiden for elektroniske signaturer: Dette er grunnen

Kontrakter

De 15 beste Adobe Sign-alternativene for 2024

Kontrakter

Topp 10 programvarene for elektroniske signaturer i 2024

Kontrakter

De 9 beste alternativene til Contractbook i 2024

Kontrakter

Alt om de beste connector-appene: Microsoft Power Automate og Zapier

Kontrakter

De beste alternativene til GetAccept i 2024